autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Aperitive cu carne, Retete de Craciun

rulada din carne de porc

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2015

Ingrediente
2 bucati muschiulet de porc ( cam 1,5 kg.), un ardei gras ,are rosu,, o legatura de ceapa verde,, 200 gr.masline fara samburi,, 1 lingurita piper macinat,, un plic tarhon,, sare dupa gust,, 100 ml.ulei,, 100 ml.vin rosu,, 2 bucati carnati condimentati (400 gr.)

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire cam cat se poate sa nu se fisureze si se presoara tarhon , pe mijloc punem o bucata de carnati,pe langa el se aseaza ardei gras tocat marunt ,ceapa tocata marunt, masline ,sare dupa gust si rulam incet foaia de carne si o legam cu ata un pic mai groasa,punem ulei in tava ,peste ulei adaugam piper macinat si tarhon,peste tarhon punem ruladele,peste rulade presuram tarhon si piper macinat,turnam un pic de ulei peste ele si vinul si dam tava la cuptor,din cand in cand mai luam ulei cu lingura din tava si dam peste rulade ,asa se vor rumeni frumos si nu se vor arde sau coace prea tare.Cand sunt gata se vor servi cu salata de sfecla rosie.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Rulada din carne de porc

Rulada din carne de porc

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Muschiul de porc se taie astfel incat sa devina cat

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Reţeta aceasta am pregatit-o de Paşte. Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc

1 vot    0 comentarii
6h 20 min
Retete de Pasti

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc ( cam 1,5 kg.)
  • un ardei gras ,are rosu,
  • o legatura de ceapa verde,
  • 200 gr.masline fara samburi,
  • 1 lingurita piper macinat,
  • un plic tarhon,
  • sare dupa gust,
  • 100 ml.ulei,
  • 100 ml.vin rosu,
  • 2 bucati carnati condimentati (400 gr.)

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

253 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Retete

din Retete de Craciun

Aluat fraged cu untura si cidru Aluat fraged cu untura si cidru

Acest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, rulouri cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Aluatul

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu aluat oparit Cozonac cu aluat oparit

Pentru inceput punem 100 g de faina intr-un lighean si turnam 200 ml de lapte fierbinte, amestecam si lasam sa se racoreasca putin. Dupa

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura cu miere si smantana