autor:

ANCA

» » Fripturi

Rulada din carne de porc

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Ingrediente
1kg carne porc, , 2-3 morcovi, , 2-3 castraveti murati, , sare, condimente pentru carne porc, , 2 linguri pasta de tomate, , ulei, , cascaval (optional), patrunjel tocat marunt, 2-3 catei usturoi, 1 pahar vin rosu (eu am avut vin de casa)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se spala si se feliaza in functie de cate persoane sunt la masa, se bate ca si pentru snitele si se condimenteaza.



Morcovii se curata si se taie felii subtiri.



La fel procedam si cu castravetii.



Pe fiecare felie de carne punem cate o felie de morcov si cate una de castravete (optional si cate o felie de cascaval), rulam si prindem carnea cu scobitori sa nu se desfaca sau cu ata mai groasa.



Punem carnea intr-o tava in care am pus ulei si 2 cani apa si introducem tava la cuptor. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.



Cand carnea aproape s-a facut si sosul a scazut nu foarte mult, scoatem tava din cuptor si adaugam pasta de tomate, cateii de usturoi taiati marunt si paharul de vin rosu dupa care introducem tava la cuptor pana cand carnea este gata. La sfarsit presaram patrunjelul.



Se poate servi cu garnitura de cartofi naturi sau piure si de ce nu cu paste in functie de preferintele fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
rulada din carne de porc

rulada din carne de porc

Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire cam cat se poate sa nu se

5 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească. Călim ceapa în ulei, punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg carne porc
  • 2-3 morcovi
  • 2-3 castraveti murati
  • sare, condimente pentru carne porc
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • cascaval (optional)
  • patrunjel tocat marunt
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 pahar vin rosu (eu am avut vin de casa)

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de ceafa de porc la cuptor