Carnea se spala si se feliaza in functie de cate persoane sunt la masa, se bate ca si pentru snitele si se condimenteaza.
Morcovii se curata si se taie felii subtiri.
La fel procedam si cu castravetii.
Pe fiecare felie de carne punem cate o felie de morcov si cate una de castravete (optional si cate o felie de cascaval), rulam si prindem carnea cu scobitori sa nu se desfaca sau cu ata mai groasa.
Punem carnea intr-o tava in care am pus ulei si 2 cani apa si introducem tava la cuptor. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.
Cand carnea aproape s-a facut si sosul a scazut nu foarte mult, scoatem tava din cuptor si adaugam pasta de tomate, cateii de usturoi taiati marunt si paharul de vin rosu dupa care introducem tava la cuptor pana cand carnea este gata. La sfarsit presaram patrunjelul.
Se poate servi cu garnitura de cartofi naturi sau piure si de ce nu cu paste in functie de preferintele fiecaruia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii