autor:

Fara foto

» » , , Aperitive cu carne, Aperitive cu oua, Mancaruri cu carne

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Ingrediente
Pentru carne:, 650 gr carne tocata amestec, 1 ou, 4-5 crengute patrunjel verde, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 lingurita mustar, 1 lingura pesmet, Pentru umplutura:, 100 gr cascaval, 100-150 gr ciuperi din conserva, felii de gogosar proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 35 min

24 voturi

Mod de preparare

Compozitia de carne:

Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul.

Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust.

Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot acum adaugam si mustarul.

Amestecam bine toate ingredientele.

Umplutura:

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ciupercile le spalam, le stergem usor cu un servetel de surplusul de apa.

Asezam o bucata de hartie de copt pe masa de lucru.

Punem compozitia de carne, ne umezim mainile si intindem o foaie dreptunghiulara, nu foarte subtire ca sa nu se rupa umplutura.

Presaram cascavalul ras, asezam ciupercile si bucatile de gogosar din loc in loc.

Rulam cu grija totul, ne mai udam mainile ca sa nu se lipeasca.

Capetele le inchidem bine, apoi asezam rulada intr-o tava cu tot cu hartia de copt pe care am rulat-o.

O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cam la 160-170 de grade, pana este bine coapta si frumos rumenita deasupra. La mine cam o ora a durat pana a fost gata.

Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca sau sa se racoreaca macar putin, ca riscati sa se rupa daca o taiati fierbinte.

Se serveste simpla, cu salata, piure, orez sau ce va mai place.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati. Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o

21 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Potaje de acelga(tocana de cardon)

Potaje de acelga(tocana de cardon)

*Frunzele de cardon se spala si se taie in lung(fisii)*cirnatul de singe si chorizul se taie rondele*ceapa

14 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 35 min

24 voturi

Ingrediente

  • Pentru carne:
  • 650 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 4-5 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura pesmet
  • Pentru umplutura:
  • 100 gr cascaval
  • 100-150 gr ciuperi din conserva
  • felii de gogosar proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti cu pui