autor:

paviasi

» » Aperitive

Rulada din cotlet cu spanac

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2010

Ingrediente
Pt. 1kg de produs,, Cotlet porc fara os,1,3kg, Oua 3 buc., Spanac congelat,0,400kg, Ceapa alba uscata,0,100kg, Unt 0,100kg, Gogosari in otet,0,200kg, Sare, de ardei,icmbru macinat,, Cascaval 0,3kg

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatire:

Cotletul se spala,se curata de pielite,se taie pe lungimea fibrei in doua,se bate si se intinde sub forma de dreptunghi.

Ceapa se curata,se toaca foarte fin,spanacul se lasa la dezghetat,gogosarii se clatesc cu apa rece,se taie felii lungi.

Cascavalul se rade,

Ouale se spala,

Preparare:

Din doua oua,fiecare in parte,batut si condimentat se face cate o omleta,foarte subtire.

Untul se pune intr-o tigaita,cand este topit se pune ceapa tocata.Peste 5 min. se pune si spanacul si se lasa sa scada bine.Dupa 15min. se pune intr-un ciur la racit si scurs.Dupa ce s-a scurs se amesteca cu un ou,si se condimenteaza.

Cotletul batut si condimentat se pune pe o folie de aluminiu,unsa cu ulei.Peste cotlet se presoara jumatate din cascavalul ras,peste care se asaza omletele,ca sa acopere suprafata carnii.Peste omlete se pune si restul de cascaval,apoi se intinde pasta de spanac.Se intind bucatile de gogosar de-a lungul cotletului,se ruleaza strans in folie.Se pune cotletul in tava,cu apa la o treime din inaltimea lui.Dupa ce se scoate din cuptor,se desface folia si se lasa la scurs si la racit.

Servire:

Preparatul este un antreu rece,se feliaza si se asaza pe platoul decorat cu slata verde si felii de legume.

Poate fi incalzit si servit cu diverse garnituri,ca preparat de baza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din cotlet cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu ficatei si piept de pui

Clatite cu ficatei si piept de pui

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se prajesc clatitele care trebuie sa fie un pic mai

14 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute din somn

Chiftelute din somn

1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Trebuie sa arate foarte frumos omleta galbena si spanacul verde rulate.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pt. 1kg de produs,
  • Cotlet porc fara os,1,3kg
  • Oua 3 buc.
  • Spanac congelat,0,400kg
  • Ceapa alba uscata,0,100kg
  • Unt 0,100kg
  • Gogosari in otet,0,200kg
  • Sare, de ardei,icmbru macinat,
  • Cascaval 0,3kg

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuie sa arate foarte frumos omleta galbena si spanacul verde rulate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne