autor:

paviasi

» » Aperitive

Rulada din cotlet cu spanac

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2010

Ingrediente
Pt. 1kg de produs,, Cotlet porc fara os,1,3kg, Oua 3 buc., Spanac congelat,0,400kg, Ceapa alba uscata,0,100kg, Unt 0,100kg, Gogosari in otet,0,200kg, Sare,piper,boia de ardei,icmbru macinat,, Cascaval 0,3kg

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatire:

Cotletul se spala,se curata de pielite,se taie pe lungimea fibrei in doua,se bate si se intinde sub forma de dreptunghi.

Ceapa se curata,se toaca foarte fin,spanacul se lasa la dezghetat,gogosarii se clatesc cu apa rece,se taie felii lungi.

Cascavalul se rade,

Ouale se spala,

Preparare:

Din doua oua,fiecare in parte,batut si condimentat se face cate o omleta,foarte subtire.

Untul se pune intr-o tigaita,cand este topit se pune ceapa tocata.Peste 5 min. se pune si spanacul si se lasa sa scada bine.Dupa 15min. se pune intr-un ciur la racit si scurs.Dupa ce s-a scurs se amesteca cu un ou,si se condimenteaza.

Cotletul batut si condimentat se pune pe o folie de aluminiu,unsa cu ulei.Peste cotlet se presoara jumatate din cascavalul ras,peste care se asaza omletele,ca sa acopere suprafata carnii.Peste omlete se pune si restul de cascaval,apoi se intinde pasta de spanac.Se intind bucatile de gogosar de-a lungul cotletului,se ruleaza strans in folie.Se pune cotletul in tava,cu apa la o treime din inaltimea lui.Dupa ce se scoate din cuptor,se desface folia si se lasa la scurs si la racit.

Servire:

Preparatul este un antreu rece,se feliaza si se asaza pe platoul decorat cu slata verde si felii de legume.

Poate fi incalzit si servit cu diverse garnituri,ca preparat de baza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din cotlet cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Trebuie sa arate foarte frumos omleta galbena si spanacul verde rulate.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pt. 1kg de produs,
  • Cotlet porc fara os,1,3kg
  • Oua 3 buc.
  • Spanac congelat,0,400kg
  • Ceapa alba uscata,0,100kg
  • Unt 0,100kg
  • Gogosari in otet,0,200kg
  • Sare,piper,boia de ardei,icmbru macinat,
  • Cascaval 0,3kg

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuie sa arate foarte frumos omleta galbena si spanacul verde rulate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob din maruntaie de pui