Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de patrunjel le tocam. Luam o tava de chec, o ungem bine cu unt si asezam 3 bucati de bacon in latime, astfel incat capetii sa urce pe lateralele tavii.
Carnea se bate pe o folie sau hartie pergament, se sareaza/pipareaza si se asaza legumele astfel: primul strat se pune cascavalul ras, pe toata suprafata, apoi ardeiul,feliile de sunca presata, ciupercile si frunzele de patrunjel. Rulam si asezam carnea in tava peste feliile de bacon. Deasupra asezam celelalte felii de bacon, presaram rozmarin si cimbru uscat si dam totul la cuptor pentru 60’.
Taiata felii,se serveste cu cartofi copti sau piure, dar si ca atare pe platou rece. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii