Rulada din piept de gasca

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie
Rulada din piept de gasca

Ingrediente

  • 1 piept de gasca
  • 4 oua
  • 2-3 ciuperci mari
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • condimente pentru pui
  • sare si piper
  • 200 ml vin rosu sec
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Preparam o omleta din: oua, ciuperci, ceapa, ardei. Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei. Adaugam ardeiul tocat si el marunt, sare si piper. Lasam sa se raceasca amestecul de legume.

Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da totul la cuptor 10-15 min. Cand omleta este coapta, se lasa sa se raceasca in tava. Pieptul de gasca se taie in felii. Se bat putin pentru a se intinde. Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale. Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea, se condimenteaza. Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans. Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu. Se pun in tava, adaugam vinul si apa si se dau la cuptor pentru 60 min.

Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou. Servim cu garnitura de cartofi piure.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura