autor:

cretu_veronica22

» » Mancaruri cu carne

Rulada din piept de gasca

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2014

Ingrediente
1 piept de gasca, 4 oua, 2-3 ciuperci mari, 1/2 ardei rosu gras, 1 ceapa, condimente pentru pui, sare si piper, 200 ml vin rosu sec, 200 ml apa

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

24 voturi

Mod de preparare

Preparam o omleta din: oua, ciuperci, ceapa, ardei. Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei. Adaugam ardeiul tocat si el marunt, sare si piper. Lasam sa se raceasca amestecul de legume.



Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da totul la cuptor 10-15 min. Cand omleta este coapta, se lasa sa se raceasca in tava. Pieptul de gasca se taie in felii. Se bat putin pentru a se intinde. Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale. Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea, se condimenteaza. Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans. Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu. Se pun in tava, adaugam vinul si apa si se dau la cuptor pentru 60 min.



Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou. Servim cu garnitura de cartofi piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de gasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii

  • maria batranu , 21 decembrie 2016

    am sa o fac de revelion

  • Marinela_Sveduneac

    Marinela_Sveduneac (Bucatar) , 19 martie 2014

    Ne rasfeti numai cu retete delicioase, Veronica! Succes!

  • Serafimciuc Claudia-Lavinia , 18 martie 2014

    Asa de bine arata preparatul tau, ca mi s-a facut pofta de el instantaneu!

    • Adina Tulceanu , 16 martie 2014

      vai , arata delicios!

    • Aghinitei_Maria

      Aghinitei_Maria (Maestru bucatar) , 16 martie 2014

      cred ca o sa fac si eu: usor, gustos si aspectos! :)

    • Suzana Suzy , 16 martie 2014

      minunat

    • Hossu Claudia , 14 martie 2014

      O RETETA DELICIOASA SI GUSTOASA

    • Ileana Bojan , 06 martie 2014

      Foarte bine arata!

    • Dinu Maria Otilia , 06 martie 2014

      arata absolut minunat.

    • Marina Koloszar , 04 martie 2014

      bravo , simplu si f.bun

    • Dragomir Cristina , 04 martie 2014

      yumiii, papa bun!

    • Serban D Catalina , 04 martie 2014

      arata delicios

    • Postolache Violeta , 03 martie 2014

      Arata grozav!

    • Viorel Plescan , 03 martie 2014

      Super bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

24 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de gasca
  • 4 oua
  • 2-3 ciuperci mari
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • condimente pentru pui
  • sare si piper
  • 200 ml vin rosu sec
  • 200 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi

maria batranu

am sa o fac de revelion

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocăniţă de cartofi cu carne