Rulada din piept de gasca

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie
Rulada din piept de gasca

Ingrediente

  • 1 piept de gasca
  • 4 oua
  • 2-3 ciuperci mari
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • condimente pentru pui
  • sare si piper
  • 200 ml vin rosu sec
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Preparam o omleta din: oua, ciuperci, ceapa, ardei. Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei. Adaugam ardeiul tocat si el marunt, sare si piper. Lasam sa se raceasca amestecul de legume.

Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da totul la cuptor 10-15 min. Cand omleta este coapta, se lasa sa se raceasca in tava. Pieptul de gasca se taie in felii. Se bat putin pentru a se intinde. Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale. Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea, se condimenteaza. Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans. Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu. Se pun in tava, adaugam vinul si apa si se dau la cuptor pentru 60 min.

Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou. Servim cu garnitura de cartofi piure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor