Rulada fina cu cu branza si zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada fina cu cu branza si zmeura

Ingrediente

  • ptr.blat rulada;5 oua,5 linguri de faina ,5 linguri de zahar,75 g margarina,esenta vanilie,un praf de sare
  • umplutura;250 g crema fina de branza de vaci,100 g zahar pudra,zahar pudra,100 g zmeura proaspata
  • ornare;200 ml frisca lichida,50 g zmeura proaspata

Mod de preparare

1.Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza si galbenusurile frecate cu margarina aflata la temperatura camerei,esenta si faina turnata in ploaie.Se toarna aluatul intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si se da la copt pentru cca.20 minute la foc potrivit.

Se desprinde blatul copt de pe hartie si se lasa sa se raceasca un pic apoi il intoarcem invers(partea de jos in sus),tot pe harti de copt

Se mixeaza crema de branza cu zaharul apoi adaugam jumatatate din zmeura.Aceasta umplutura o intindem pe blatul intors ,presaram deasupra zmeura apoi ajutandu-ne de hartia de copt,rulam usor si dam rulada la rece ,cel putin 2 ore,dupa care se scoate si se decoreaza cu frisca

si zmeura proaspata.Se serveste feliata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor