Ingrediente
ptr.blat rulada5 oua,5 linguri de faina ,5 linguri de zahar,75 g margarina,esenta vanilie,un praf de sare, umplutura250 g crema fina de branza de vaci,100 g zahar pudra,zahar pudra,100 g zmeura proaspata, ornare200 ml frisca lichida,50 g zmeura proaspata
Dificultate: Medie | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Se desprinde blatul copt de pe hartie si se lasa sa se raceasca un pic apoi il intoarcem invers(partea de jos in sus),tot pe harti de copt
Se mixeaza crema de branza cu zaharul apoi adaugam jumatatate din zmeura.Aceasta umplutura o intindem pe blatul intors ,presaram deasupra zmeura apoi ajutandu-ne de hartia de copt,rulam usor si dam rulada la rece ,cel putin 2 ore,dupa care se scoate si se decoreaza cu frisca
si zmeura proaspata.Se serveste feliata.
Pofta buna!