Jumatate din cantitatea de lapte se pune pe foc pentru a topi untul, zaharul(in functie de cat de dulce vreti sa fie) si cacaoa.
Biscuitii se dau prin robot si se fac praf de biscuiti, la fel si alunele; care se adauga in praful de biscuiti(pastrati doar f putine pentru decor);se pun si stafidele si rahatul cubulete mici.Peste acestea si pune laptele amestecat cu ingredientele de mai sus.Se mai adauga romul si se face un aluat de biscuiti care se intinde pe o foaie de copt grosime de 1 cm. si se da la rece pentru al putea rula mai bine.
Se face budinca din jumatatea cealalta de lapte.Cocosul se adauga cu budinca si se intinde pe blatul de biscuiti.Se pune banana si se ruleaza.
Se face frisca, se orneaza rulada cu ea presarand alunele pisate pastrate sau orice alt ornament peste frisca.Se pun lateral aripile confectionate din hartia colorata(puteti pe ele sa scieti un mesaj celui sarbatorit) Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii