autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Rulada Laura

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
6 snitele de vita, mustar iute, 6 felii subtiri de jambon(sunca), 2 castraveti murati, 2 morcovi, 2 cabanosi( toate 3 produsele se taie in patru pe lungime), 250 ml supa, 1 leg ceapa verde, 1 lingurita zahar, 1 lingurita boia, 1 lingura paste de tomate, sare piper, enibahar, faina, 100 ml smintina, ulei pentru prajit.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar, se pun feliile de jambon, morcov, castravete si cabanos , in interior, se ruleaza snitelele si se prind cu scobitori.
Se dau prin faina si se prajesc pe toate partile.Se scot ruladele si se pun deoparte.
In grasimea ramasa se prajeste ceapa tocata, se adauga pe rind zaharul, pasta de tomate si boiaua. Se stinge totul cu supa si se adauga morcovul ramas ras, apoi ruladele. Se fierb acoperit , la foc mic , aproximativ 40 minute. Cind sunt gata , se scot ruladele iar sosul se mixeaza. Daca este prea subtire, se freaca o lingura de faina cu smintina si se adauga peste sos. Se condimenteaza daca mai este nevoie. Ruladele se introduc in sos si se servesc cu cartofi piure sau cu pilaf de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Laura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Pasul 1: Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala

13 voturi    15 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Un aperitiv bun!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Arata super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Foarte gustoasa!

    • Fara foto

      lia , 09 martie 2010

      Cred ca sunt tare gustoase, ruladele tale...

    • Fara foto

      mirey , 07 martie 2010

      Grozava rulada,si arata asa de bine...Felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Un deliciu si prezentare absolut eleganta!*****

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Felicitari draga Sidy!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      O bunatate,ca dealtfel tot ce gasesc aici la tine.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Imi plac mult,ruladele tale !Mi-a lasat gura apa,citind.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Ce frumos arata si ce bunnn!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Mmm, bun de tot.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Foarte gustos, Sidy.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 6 snitele de vita
  • mustar iute
  • 6 felii subtiri de jambon(sunca)
  • 2 castraveti murati
  • 2 morcovi
  • 2 cabanosi( toate 3 produsele se taie in patru pe lungime)
  • 250 ml supa
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura paste de tomate
  • sare piper
  • enibahar
  • faina
  • 100 ml smintina
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Un aperitiv bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vitel Stroganoff