autor:

gurita1809

» » Aperitive

Rulada picanta

Autor: gurita1809 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gurita1809 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
375 g carne tocata, 125 g salam picant, 4-6 castraveti murati, 100 g sunca afumata, 1 ou, 1 ceapa, 1 felie de paine uscata sau pesmet, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu salamul picant taiat in cubulete mici, felia de paine inmuiata in putina apa, ou, ceapa tocata, condiment.



Se intinde compozitia, se pun cubulete de castraveti si sunca, apoi se ruleaza. Se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.



Se coace timp de 45 de minute, in cuptorul incins dinainte la temperatura de 200 C.



Se serveste cu legume proaspete sau gratinate, chiar si garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada picanta

Rulada picanta

1)Amesteci gabenusele cu smantana, apoi cu galbenusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praful

1 vot    3 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 375 g carne tocata
  • 125 g salam picant
  • 4-6 castraveti murati
  • 100 g sunca afumata
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 1 felie de paine uscata sau pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de gurita1809
Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere

Se pune orezul la inmuiat in putina apa fierbinte. Se curata merele de coaja, se taie si se scot

4 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
PASCA CU BRANZA

PASCA CU BRANZA

Mod de preparare Aluatul Se dizolva drojdia cu lapte. Separat se bat albusurile spuma, se adauga

16 voturi    5 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
DROB DE MIEL

DROB DE MIEL

Mod de preparare: Se spala bine organele in apa rece. Se taie in bucati de 3-5 cm, se curata de

2 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele marinate cu lamaie si usturoi(reteta portugheza)