Carnea tocata se amesteca cu salamul picant taiat in cubulete mici, felia de paine inmuiata in putina apa, ou, ceapa tocata, condiment.
Se intinde compozitia, se pun cubulete de castraveti si sunca, apoi se ruleaza. Se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.
Se coace timp de 45 de minute, in cuptorul incins dinainte la temperatura de 200 C.
Se serveste cu legume proaspete sau gratinate, chiar si garnituri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii