autor:

gurita1809

» » Aperitive

Rulada picanta

Autor: gurita1809 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gurita1809 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
375 g carne tocata, 125 g salam picant, 4-6 castraveti murati, 100 g sunca afumata, 1 ou, 1 ceapa, 1 felie de paine uscata sau pesmet, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu salamul picant taiat in cubulete mici, felia de paine inmuiata in putina apa, ou, ceapa tocata, condiment.



Se intinde compozitia, se pun cubulete de castraveti si sunca, apoi se ruleaza. Se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.



Se coace timp de 45 de minute, in cuptorul incins dinainte la temperatura de 200 C.



Se serveste cu legume proaspete sau gratinate, chiar si garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada picanta

Rulada picanta

1)Amesteci gabenusele cu smantana, apoi cu galbenusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praful

1 vot    3 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 375 g carne tocata
  • 125 g salam picant
  • 4-6 castraveti murati
  • 100 g sunca afumata
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 1 felie de paine uscata sau pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de gurita1809
Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere

Se pune orezul la inmuiat in putina apa fierbinte. Se curata merele de coaja, se taie si se scot

4 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
PASCA CU BRANZA

PASCA CU BRANZA

Mod de preparare Aluatul Se dizolva drojdia cu lapte. Separat se bat albusurile spuma, se adauga

16 voturi    5 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
DROB DE MIEL

DROB DE MIEL

Mod de preparare: Se spala bine organele in apa rece. Se taie in bucati de 3-5 cm, se curata de

2 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta