Carnea tocata se amesteca cu salamul picant taiat in cubulete mici, felia de paine inmuiata in putina apa, ou, ceapa tocata, condiment.
Se intinde compozitia, se pun cubulete de castraveti si sunca, apoi se ruleaza. Se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.
Se coace timp de 45 de minute, in cuptorul incins dinainte la temperatura de 200 C.
Se serveste cu legume proaspete sau gratinate, chiar si garnituri.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii