Rulada Serrano de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada Serrano de curcan

Ingrediente

  • 700 g piept de curcan
  • 150 g sunca crud uscata Serrano
  • 150 g cascaval feliat
  • 100 g baby carrots
  • sare cu aroma de fum
  • chili piper de Cayenne
  • condimente Gratar Kotany
  • 1 ardei gras verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Baby carrots le punem la fiert in apa cu sare, in timp ce feliem ardeiul gras si condimentam feliile taiate de piept de curcan.

Cand morcoveii sunt fierti intindem cate o felie de sunca Serrano peste care asezam o felie de piept de curcan, una de cascaval, baby carrots , felia de ardei si un fir de patrunjel verde.

Rulam strans pieptul de curcan in sunca si prindem cu o scobitoare , sa nu se desfaca.

In vasul in care vom coace pieptul putem sa punem bucati de cartofi nou curatati , peste care stropim cu putin ulei si presaram niste fitisoare de rozmarin sau punem doar cateva felii de rosii peste rulade si presaram patrunjel verde tocat, daca vrem sa servim cu piure de cartofi.

Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C pina se rumrnrsc ruladele.

Cand sunt gata coapte, stingem focul la aragaz si le lasam 2-3 minute sa se patrunda aromele.

Servim apoi ruladele, alaturi de garnitura dorita si o salata verde , de castraveti covasiti sau de ardei copti.

Pofta mare sa aveti ! Sunt delicioase.....

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/09/rulada-de-curcan-serrano.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise