autor:

Daniela_Gherca

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2016

Ingrediente
Pentru aluatul verde, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, 2 linguri spanac fiert si tocat marunt, putina sare, , Pentru aluatul galben, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, 4 linguri branza sarata (telemea, cas), , Pentru aluatul portocaliu, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, 1 linguri pasta de ardei, 1 lingura kechup, sare, , Pentru umplutura:, 200g crema de branza sarata (daca nu gasiti sarata adaugati voi sare), 3 linguri smantana, optional puteti adauga marar (eu nu am pus)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Foarte buna pentru o masa festiva la aperitiv, are tot ce ii trebuie: aroma de ardei, spanac si braza...si un aspect pe masura!
Pentru inceput ne trebuie 6 boluri, 3 mari si 3 mici + 3 linguri.
Separam ouale, albusurile le punem in bolurile mari, cate 2 in fiecare bol, iar galbenusurile in bolurile mici, tot cate 2 in fiecare bol.
Peste galbenusuri adaugam uleiul, (cate 2 linguri in fiecare bol), apoi smantana (o lingura in fiecare bol), faina ( cate 2 linguri in fiecare bol), praful de copt (cate o lingurita in fiecare bol), apoi intr-un bol adaugam 2 linguri de spanac cu putina sare, in alt bol punem pasta de gogosari si kechup-ul(aici puteti pune 2 linguri doar pasta de gogosari, da o culoare mai frumoasa) si putina sare, iar in ultimul bol adaugam branza sarata, dar fara a mai pune sare, deaorece nu este nevoie.
Cu cate o lingura pentru fiecare bol amestecam bine compozitiile pana la omogenizare, rezultatul 3 culori diferite.
Albusurile le batem spuma, in fiecare bol si le amestecam cu cate o compozitie colorata, dar atentie, pentru a omogeniza albusul de pasta colorata ne folosim de o spatula amestecand usor de jos in sus pana la omogenizare.
In final vom obtine 3 aluaturi frumos colorate pe care le turnam intr-o tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt in ordinea dorita sau ca mine (vezi foto).
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca. 15-20 minute, apoi o rasturnam pe un prosop umed si o rulam, o lasam asa pana se raceste complet.

Intre timp facem umplutura: amestecam crema de branza cu smantana pana omogenizam bine ambele ingrediente (sau dupa caz daca doriti sa puneti marar sau sare daca crema de branza nu este sarata).
Desfacem rulada usor, o umplem cu crema obtinuta si o rulam din nou. O invelim in folie de plastic si o dam la frigider pana in momentul servirii!
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Andive cu orez

Andive cu orez

Sosul de andive: Andivele se taie in doua si dupaia le tai bucatele nici mici nici mari, se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete cu mozzarella

Mancare de vinete cu mozzarella

Busuiocul e printre condimentele fruntase in topul preferintelor mele si nu cred ca se poate da gres

17 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri spanac fiert si tocat marunt
  • putina sare
  • Pentru aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri branza sarata (telemea
  • cas)
  • Pentru aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura kechup
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 200g crema de branza sarata (daca nu gasiti sarata adaugati voi sare)
  • 3 linguri smantana
  • optional puteti adauga marar (eu nu am pus)

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos de rosii