autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada Tricolora

Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2011

Ingrediente
1kg pulpa de porc, 300 g broccoli, 200 g fasole verde, 2 ardei grasi, 1 ou, pesmet, unt, 2 linguri cu ulei, 2 linguri cu peltea de merisor, piper, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pune la fiert in apa cu sare fasolea verde si broccoli.Dupa cinci minute scoate broccoli si lasa-le la scurs,iar fasolea fierbe-o bine.Transeaza pulpa de porc,desfacand-o intr-o bucata cat mai subtire si cat mai dreptunghiulara,sareaza si pipereaza.Pune pe jumatate din carne ardeii grasi iar peste ei fasolea verde,scursa in prealabil.Bate oul si toarna-l peste umplutura cat mai uniform.Ruleaza carnea cat mai strans,leag-o cu ata si aseaz-o intr-o tava pentru copt,unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Desfa intr-o cana cu apa pelteaua,adauga uleiul si toarna acest sos in tava.Acopera cu foile de aluminiu si da la cuptor la foc moderat cam 50-60 de minute.Cu zece minute inainte de a stinge focul,indeparteaza folia,stropeste rulada cu sosul din tava si las-o la rumenit.Serveste rulada taiata felii si pusa pe sos si cu garnitura de broccoli.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Tricolora" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada tricolora cu crema de branza

Rulada tricolora cu crema de branza

Galbenusurile se freaca cu smantana, uleiul, praful de copt, sare si apoi se adauga ingredientul

18 voturi    17 comentarii
2h 50 min
Aperitive cu brinza
Rulada tricolora cu mousse de ton

Rulada tricolora cu mousse de ton

Preparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite. Dupa cum se observa, difera doar ingredientul

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg pulpa de porc
  • 300 g broccoli
  • 200 g fasole verde
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • pesmet
  • unt
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu peltea de merisor
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rasol in aluat