autor:

zana b.

» » Fripturi

Rulade cu limette

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
2 limette,200g unt moale,4 linguri mustar,sare,piper,8 felii subtiri de muschi de vitel sau piept de curcan,16 frunze busuioc, felii bacon,2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara un unt aromat cu limette:se rade coaja de la 2 limette si se amesteca cu untul si mustarul;se pune sare si piper.
Se bat feliile de muschi si se ung cu unt aromat,iar restul de unt se pune la frigider.Pe fiecare felie de carne se asaza cate 2 frunze de busuioc si se ruleaza.Se infasoara fiecare rulada in cate 2 felii de bacon si se fixeaza cu scobitori.Se prajesc ruladele in ulei sau se frig pe gratarul incins.Se servesc ruladele acompaniate de restul de unt aromat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade cu limette" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fazan la tava

Fazan la tava

Fazanii se fezandeaza in pene 2-3 zile, apoi se curata si se spala bine. Se portioneaza, se condimenteaza

13 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Fille de porc

Fille de porc

Presezi feleul cu sare piper si cimbru, il asezi intr-o cratita inpreuna cu usturpoil taiat felioare

2 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 limette,200g unt moale,4 linguri mustar,sare,piper,8 felii subtiri de muschi de vitel sau piept de curcan,16 frunze busuioc, felii bacon,2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi