autor:

zana b.

» » Fripturi

Rulade de pui la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
4 fileuri piept de pui, mozzarella,sare,piper,1/2 legatura salvie,4 felii de sunca,3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Fileurile se bat si se presara cusare si piper.Pe fiecare file se asaza cate o felie de sunca,mozzarella taiata felii si cateva frunze de salvie;se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
Se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu si se unge cu o lingura ulei;se asaza deasupra ruladele.
Restul de salvie se toaca si se presara peste rulade.Ruladele se stropesc cu restul de ulei si se coc la cuptor 2o-25 minute,intorcandu-le frecvent pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de rata cu portocale

Friptura de rata cu portocale

Cureti rata, o speli si o umpli cu felii de la 2 portocale fara samburi. Sarezi, ungi rata cu

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Fripturi
Pasare cu vin in punga de copt

Pasare cu vin in punga de copt

Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 fileuri piept de pui, mozzarella,sare,piper,1/2 legatura salvie,4 felii de sunca,3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui