autor:

zana b.

» » Fripturi

Rulade de pui la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
4 fileuri piept de pui, mozzarella,sare,piper,1/2 legatura salvie,4 felii de sunca,3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Fileurile se bat si se presara cusare si piper.Pe fiecare file se asaza cate o felie de sunca,mozzarella taiata felii si cateva frunze de salvie;se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
Se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu si se unge cu o lingura ulei;se asaza deasupra ruladele.
Restul de salvie se toaca si se presara peste rulade.Ruladele se stropesc cu restul de ulei si se coc la cuptor 2o-25 minute,intorcandu-le frecvent pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 fileuri piept de pui, mozzarella,sare,piper,1/2 legatura salvie,4 felii de sunca,3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor