Se iau bucatile de piept si se asaza pe masa se sareaza si pipereaza. Se asaza cate o lingura din spanacul fiert si tocat fin (se poate folosi si spanac congelat) pe fiecare fileu. Se ruleaza fileurile si se prind la capat cu cate o scobitoare. Separat se amesteca susanul cu pesmetul. Se dau rulourile prin ou batut si apoi prin amestecul de susan si pesmet. Intr-o tigaie se incalzesc bine 4-5 linguri de ulei, se pune vinul si se lasa sa se evapore. Apoi se pun rulourile in uleiul incins si se prajesc cam 10min. pe fiecare parte. Cand sunt gata se scot scobitorile si se servesc alaturi de salata, cartofi pai sau cu piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii