autor:

zana b.

» » Fripturi

RULOU CU SPANAC

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
8 bucati piept de pui, vin alb,5oog spanac,sare,piper,2-3 linguri de susan,ou, 2-3 linguri de pesmet,ulei ptr. prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se iau bucatile de piept si se asaza pe masa se sareaza si pipereaza. Se asaza cate o lingura din spanacul fiert si tocat fin (se poate folosi si spanac congelat) pe fiecare fileu. Se ruleaza fileurile si se prind la capat cu cate o scobitoare. Separat se amesteca susanul cu pesmetul. Se dau rulourile prin ou batut si apoi prin amestecul de susan si pesmet. Intr-o tigaie se incalzesc bine 4-5 linguri de ulei, se pune vinul si se lasa sa se evapore. Apoi se pun rulourile in uleiul incins si se prajesc cam 10min. pe fiecare parte. Cand sunt gata se scot scobitorile si se servesc alaturi de salata, cartofi pai sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOU CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc impanat  ( rulat )

Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata. Se impaneaza

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioarele se spala si se curata bine eliminand varful, le dam prin pesmet (in felul acesta carnea

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Se recomanda ca retetele preparate cu spanac sa se consume in ziua prepararii.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 bucati piept de pui, vin alb,5oog spanac,sare,piper,2-3 linguri de susan,ou
  • 2-3 linguri de pesmet,ulei ptr. prajit

Raporteaza reteta

zana b.

zana b. (Chef de cuisine)

Se recomanda ca retetele preparate cu spanac sa se consume in ziua prepararii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripi de curcan tandoori-reteta de inspiratie indiana