Taiem fileurile in doua pe lungimea lor si le batem ca pe snitele. Le umplem cu ciuperci ,cascaval si ardeiul copt,le rulam si le asazam pe folie unsa cu putin ulei. Le impachetam si le dam la cuptor.
Pentru garnitura fierbem legumele si dupa fierbere le scoatem din apa si le punem putin unt sau smintina si patrunjel si le servim impreuna cu rulourile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii