Rulou de piept de pui cu susan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Rulou de piept de pui cu susan

Ingrediente

  • Piept de pui feliat
  • felii sunca
  • felii cascaval
  • Pt.umplut:
  • 1 conserva de ciuperci
  • 2-3 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri ketchup dulce sau picant
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare,piper alb
  • 2-3 oua,scobitori pt. prins
  • seminte de susan
  • optional patrunjel uscat si 1 lamaie mica

Mod de preparare

Reteta merge si cu carne de vita sau porc,feliile de carne ar fi bine daca ar fi taiate mai gros decat pt.snitel.Eu am facut cu felii normale,subtiri.

Bate snitelele,sareaza si pipereaza.Am pus si putin suc de lamaie si am lasat putin la marinat.

Intre timp,caleste usturoiul cu putin ulei de masline si ciuperci.Adauga ketchup,soia,otetul si piper.Nu este nevoie de sare.Lasa cateva minute la foc mic.

Pe fiecare snitel se pune intai o felie de cascaval,apoi sunca cu grija sa nu depaseasca marimea carni.Peste fiecae se pune o lingurita din amestecul de ciuperci.Se ruleaza,se prinde cu scobitori.Se dau prin ouale batute cu piper si sofran sau caril,apoi prin seminte de susan.Se frig in uleiul fierbinte.Am servit cu orez de legume cu restul de ciuperci.

Multumesc Tania pt.reteta!!!

Tania este prietena si vecina mea,pt. cei interesati o gasiti pe Bucataras.ro la retete portugheze cu numele de:\"gamilici\".Au iesit foarte bune!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise