Reteta merge si cu carne de vita sau porc,feliile de carne ar fi bine daca ar fi taiate mai gros decat pt.snitel.Eu am facut cu felii normale,subtiri.
Bate snitelele,sareaza si pipereaza.Am pus si putin suc de lamaie si am lasat putin la marinat.
Intre timp,caleste usturoiul cu putin ulei de masline si ciuperci.Adauga ketchup,soia,otetul si piper.Nu este nevoie de sare.Lasa cateva minute la foc mic.
Pe fiecare snitel se pune intai o felie de cascaval,apoi sunca cu grija sa nu depaseasca marimea carni.Peste fiecae se pune o lingurita din amestecul de ciuperci.Se ruleaza,se prinde cu scobitori.Se dau prin ouale batute cu piper si sofran sau caril,apoi prin seminte de susan.Se frig in uleiul fierbinte.Am servit cu orez de legume cu restul de ciuperci.
Multumesc Tania pt.reteta!!!
Tania este prietena si vecina mea,pt. cei interesati o gasiti pe Bucataras.ro la retete portugheze cu numele de:\"gamilici\".Au iesit foarte bune!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii