autor:

kok miori

» » Aluaturi si Foietaje

Rulou de pita

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Ingrediente
1foaie de aluat de pita-dupa ce pregatesc 2pite din aluatul de pita imi ramane o bucata de aluat si nu este de ajuns ptr o pita atunci folosesc acest rest de aluat ptr rulou., 2conserve de ton in apa, sos de pita, ceapa taiata rondele subtiri, brinza ce a ramas, masline taiate felioare, rosioare cherry, putin susan.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Intind bine aluatul -nu trebuie sa fie tare mare caci rulez numai o data ca sa se poata coace.
Pe aluat presar din sosul de rosii tona scursa si faramitata,ceapa,si masline.Rulez aluatul o data indoindul la capete.Il pun in tava cu pergament si il ung cu putina apa rece si ornez cu rosioare cherry.Il las sa se coaca 20-30 de minute la 200 de grade sau pina sa rumenit frumos.Se poate servi indata dar este mai gustos cind se raceste,sau a doua zi.
Iar pentru cine nu stie -cantitatile ptr aluat de pita sint:1kg de faina
50 gr de drojdie proaspata
1/4pahar ulei de masline
1lingura de zahar ptr drojdie
1lingurita sare
2-21/2pahre de apa calduta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Foccacia

Foccacia

Faina, drojdia si jumatate de lingura de sare se amesteca, incorporandu-se treptat apa calda. Se

14 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu gem de caise

Clatite cu gem de caise

Se bat ouale, se adauga sifon sau apa minerala, faina. Se toarna cu polonicul din compozitie pe

8 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    O idee buna...

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Apetisant ruloul tau !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Ce bine arata, ce buna combinatie de ingrediente.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1foaie de aluat de pita-dupa ce pregatesc 2pite din aluatul de pita imi ramane o bucata de aluat si nu este de ajuns ptr o pita atunci folosesc acest rest de aluat ptr rulou.
  • 2conserve de ton in apa
  • sos de pita
  • ceapa taiata rondele subtiri
  • brinza ce a ramas
  • masline taiate felioare
  • rosioare cherry
  • putin susan.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

O idee buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Coronita cu nuca si cacao