Reteta postata pe: 20 aprilie 2011
Ingrediente
un piept de pui, cascaval,50g sunca de pui,4 fisii de gogosar,sare,ulei,susan,folie de aluminiu., Pentru garnitura:citiva cartofi,un morcov si mazare.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Impart pieptul de pui in patru,le bat cu ciocanul de carne,le dau cu sare si apoi asez intr-un capat o feliuta de sunca peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o felie de gogosar.Rulez, le trec prin susan si le asez pe o folie de aluminiu unsa cu ulei le impaturesc si le pun in tava.Le dau la cuptor 25-30 de minute.
Fierb cartofii taiati cubulete, impreuna cu morcovul taiat si el si mazarea.
Se aseaza pe farfurie garnitura peste care puteti pune patrunjel si un pic de margarina sau cine vrea poate sa isi puna si smintina si rulourile(eu am pus un rulou de pui si unu de peste).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate