Impart pieptul de pui in patru,le bat cu ciocanul de carne,le dau cu sare si apoi asez intr-un capat o feliuta de sunca peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o felie de gogosar.Rulez, le trec prin susan si le asez pe o folie de aluminiu unsa cu ulei le impaturesc si le pun in tava.Le dau la cuptor 25-30 de minute.
Fierb cartofii taiati cubulete, impreuna cu morcovul taiat si el si mazarea.
Se aseaza pe farfurie garnitura peste care puteti pune patrunjel si un pic de margarina sau cine vrea poate sa isi puna si smintina si rulourile(eu am pus un rulou de pui si unu de peste).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii