Se feliaza muschiuletul de porc. Se bate ca pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper (eu l-am uns si cu putin mujdei de usturoi: usturoi pisat, frecat cu sare, ulei si iaurt.
Se iau feliile de muschi si se aseaza pe ele suvite de ardei gras, fasole pastai (puteti pune si morcovi sau ciuperci).
Se ruleaza feliile si se prind cu o scobitoare. Se trec rulourile printr-o baie de ou batut cu faina si se arunca in tigaia incinsa.
Dupa prajire, se asezoneaza pe farfurie cu salata, cartofi, legume la tigaie...
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii