autor:

Sidy

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive

Rulouri cu branza si sunca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 august 2013

Ingrediente
800 g aluat foietaj, 200 g crema de branza, 10 felii sunca Praga, 1 ou pentru uns

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata.
Intindem aluatul- il despachetam- si cu ajutorul unui cutit intindem uniform crema de branza peste aluat.
Asezam feliile de sunca pe doua randuri, apoi rulam foietajul, dar nu prea strans.
Taiem sulul de aluat din 2 in 2 cm si asezam rulourile intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Ungem deasupra rulourile cu ou batut si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C, pentru aproximativ 30 de minute , cand rulourile vor fi frumos rumenite deasupra.
Serviti rulourile neaparat calde, alaturi de un pahar cu vin sau bere rece.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/01/rulouri-cu-branza-si-sunca.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri su sunca si pasta de branza

Rulouri su sunca si pasta de branza

Sunca se feliaza si se sterge cu un servetel uscat. Se intinde pe sunca si se pune castravetele taiat

6 voturi    9 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Rulada mozaic din carne tocata

Rulada mozaic din carne tocata

Dai carnea de 2-3 ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi amesteci

7 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anca-Florentina Todasca , 13 noiembrie 2013

    Abia astept sa fac.

  • Fara foto

    Elena Curmei , 26 august 2013

    Sunt foarte bune.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 24 august 2013

    Foarte bune rulourile si apetisante.

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 22 august 2013

      Abia astept sa fac.

    • crelsah18

      crelsah18 (Chef de cuisine) , 22 august 2013

      Delicioase si aspectuoase

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 august 2013

      Foarte fine *****

    • Fara foto

      Balan Marioara , 17 august 2013

      am facut si sunt foarte bune.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g crema de branza
  • 10 felii sunca Praga
  • 1 ou pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte bune rulourile si apetisante.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui pane facut de fetita mea