autor:

Fara foto

» » Prajituri

Rulouri cu branza

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Ingrediente
* Pentru aluat avem nevoie de:, * 250 ml lapte, * 1 ou, * 50 g zahar, * 2 plicuri zahar vanilat, * 1 lingurita drojdie uscata, * 100 g unt, * 550 g faina, * Pentru umplutura de branza avem nevoie de:, * 500 g branza, * 200 ml frisca lichida, * 200 g zahar, * 2 oua, * esenta de rom

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale.

Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva masinii de paine,am adaugat si restul de faina si ne-am vazut fiecare de treaba. :)) Am setat programul de framantare+dospire.

Aluatul il intindem intr-o foaie (sau 2-3,depinde de suprafata de lucru) groasa de 1-1,5 cm.

Si ungem cu umplutura de branza.

Rulam foaia pe lungime,apoi cu un cutit bine ascutit,taiem oblic bucati de 3-4 cm,pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le mai lasam un pic la crescut,le ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor,la 180 de grade,pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulouri cu spanac si branza feta

Rulouri cu spanac si branza feta

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam spanacul si lasam pana se inmoaie. Se scoate intr-o strecuratoare,

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • * Pentru aluat avem nevoie de:
  • * 250 ml lapte
  • * 1 ou
  • * 50 g zahar
  • * 2 plicuri zahar vanilat
  • * 1 lingurita drojdie uscata
  • * 100 g unt
  • * 550 g faina
  • * Pentru umplutura de branza avem nevoie de:
  • * 500 g branza
  • * 200 ml frisca lichida
  • * 200 g zahar
  • * 2 oua
  • * esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

55 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca, caramel si ciocolata