autor:

Fara foto

» » Prajituri

Rulouri cu branza

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Ingrediente
* Pentru aluat avem nevoie de:, * 250 ml lapte, * 1 ou, * 50 g zahar, * 2 plicuri zahar vanilat, * 1 lingurita drojdie uscata, * 100 g unt, * 550 g faina, * Pentru umplutura de branza avem nevoie de:, * 500 g branza, * 200 ml frisca lichida, * 200 g zahar, * 2 oua, * esenta de rom

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale.

Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva masinii de paine,am adaugat si restul de faina si ne-am vazut fiecare de treaba. :)) Am setat programul de framantare+dospire.

Aluatul il intindem intr-o foaie (sau 2-3,depinde de suprafata de lucru) groasa de 1-1,5 cm.

Si ungem cu umplutura de branza.

Rulam foaia pe lungime,apoi cu un cutit bine ascutit,taiem oblic bucati de 3-4 cm,pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le mai lasam un pic la crescut,le ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor,la 180 de grade,pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulouri de pita cu zacusca si branza galbena

Rulouri de pita cu zacusca si branza galbena

Intai pregatim aluatul-eu l-am pregatit la mixer ptr ca trebuie bine framantat. Am pus faina, drojdia

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • * Pentru aluat avem nevoie de:
  • * 250 ml lapte
  • * 1 ou
  • * 50 g zahar
  • * 2 plicuri zahar vanilat
  • * 1 lingurita drojdie uscata
  • * 100 g unt
  • * 550 g faina
  • * Pentru umplutura de branza avem nevoie de:
  • * 500 g branza
  • * 200 ml frisca lichida
  • * 200 g zahar
  • * 2 oua
  • * esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

56 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu caise si zmeura Prajitura cu caise si zmeura

•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos. •Dupa

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni

Aceasta este o prajitura de sezon, pe care o putem prepara fie cu capsuni, fie cu cirese. Eu am folosit capsunile care au dat prajiturii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foi fragede si umplutura de mere