autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Rulouri cu carne tocata si sos picant

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2014

Ingrediente
Pentru rulouri:, 400 g aluat foietaj, 150 g carne tocata de vita, 150 g carne tocata de porc, 3-4 ciuperci, marar verde, 1 legatura ceapa verde, 100 ml vin alb, 1 lingura pasta de gogosari, 1 albus, 2 linguri ulei de masline, cimbru Kotany, sare, piper Kotany, Pentru sos :, 300 ml iaurt, 1 lingura mustar, 1 plic condimente salata picanta Kotany, Pentru uns:, 1 galbenus, 2 linguri lapte, seminte de susan

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Curatam ciupercile si le taiem marunt.
Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline.
Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam si le lasam la foc mic pina dispare toata apa lasata de ciuperci.
Adaugam apoi carnea tocata amestec si asezonam cu cimbru, sare si piper proaspat macinat.Turnam peste compozitie vinul si adaugam pasta de gogosari.Lasam tot la foc lin sa fiarba pina dispare sosul din tigaie.
Aluatul decongelat de cu seara il taiem in trei fasii ,pe orizontala.Pe mijloc asezam carnea perpelita in care am adaugat marar verde tocat.
Rulam cu grija aluatul si il taiem in doua sau in trei dupa cat de lungi vreti sa fie rulourile.
Galbenusul il batem cu laptele bine de tot.
Punem rulourile intr-o tava cu hartie de copt , le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan deasupra.
Dam tava la cuptorul dinainte icalzit la 200 de grade C pentru aproximativ 20-30 de minute pina cand rulourile devin aurii.
Preparam sosul: Iaurtul il amestecam cu mustarul, condimentele din plicul cu salata picanta Kotany si marar verde tocat. Amestecam sa se omogenizeze , lasam cateva minute sa se intrepatrunda toate aromele.
Servim rulourile alaturi de sosul picant obtinut.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/03/rulouri-cu-carne-tocata-si-sos-picant_7.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne tocata si sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci

Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci

Mod de preparare piure de cartofi dulci: Curata cartofii si taie-i bucati mari,egale.Pune-i intr-o

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi copti in cuptor cu crochete de pui

Cartofi copti in cuptor cu crochete de pui

Se curata de coaja cartofii, se sterg cu un prosop curat si se pun la copt in cuptor, pe gratar,

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sidonia Toncean , 23 octombrie 2014

    Diana sa ne spui si noua cum ti-au iesut !

  • Fara foto

    Blidaru Diana , 22 octombrie 2014

    Interesanta reteta. Astazi o sa o incerc si eu sa vedem cum iese. Multumesc de reteta.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 iunie 2014

    Picante si frumoase

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 04 iunie 2014

      Trebuiesc incercate....

    • Fara foto

      Irina Rusu , 26 mai 2014

      BUNEEEE

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru rulouri:
  • 400 g aluat foietaj
  • 150 g carne tocata de vita
  • 150 g carne tocata de porc
  • 3-4 ciuperci
  • marar verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 albus
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru Kotany
  • sare
  • piper Kotany
  • Pentru sos :
  • 300 ml iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 plic condimente salata picanta Kotany
  • Pentru uns:
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • seminte de susan

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Picante si frumoase

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti