autor:

Fara foto

» » Fripturi

Rulouri cu ciuperci

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2007

Ingrediente
300 gr ciuperci champignon,2 cepe, 3 oua,400 gr muschi de porc,condimente,patrunjel,ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala,se taie felii subtiri si se calesc in tigaie cu ceapa tocata.Cand a scazut apa din ele,se lasa sa se raceasca.Carnea se taie felii,se bat ca la snitel,se condimenteaza.In ciuperci se adauga 2 oua,condimente si patrunjel.Se pune compozitia pe carne,se ruleaza ,se prind cu o scobitoare.Se dau prin faina,apoi prin ou batut si prin pesmet.Se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci

Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci champignon,2 cepe
  • 3 oua,400 gr muschi de porc,condimente,patrunjel,ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui pe sticla