Ciupercile se spala,se taie felii subtiri si se calesc in tigaie cu ceapa tocata.Cand a scazut apa din ele,se lasa sa se raceasca.Carnea se taie felii,se bat ca la snitel,se condimenteaza.In ciuperci se adauga 2 oua,condimente si patrunjel.Se pune compozitia pe carne,se ruleaza ,se prind cu o scobitoare.Se dau prin faina,apoi prin ou batut si prin pesmet.Se prajesc in ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii