autor:

» » Fripturi

Rulouri cu ciuperci

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2007

Ingrediente
300 gr ciuperci champignon,2 cepe, 3 oua,400 gr muschi de porc,condimente,patrunjel,ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala,se taie felii subtiri si se calesc in tigaie cu ceapa tocata.Cand a scazut apa din ele,se lasa sa se raceasca.Carnea se taie felii,se bat ca la snitel,se condimenteaza.In ciuperci se adauga 2 oua,condimente si patrunjel.Se pune compozitia pe carne,se ruleaza ,se prind cu o scobitoare.Se dau prin faina,apoi prin ou batut si prin pesmet.Se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

Ciupercile se scurg de apa, se spala si se calesc intr-o cratita cu putin unt. Se pune putina sare

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Se portioneaza pieptul pe pui ca pentru snitele dar ceva mai mari, se condimenteaza cu sare, piper

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci champignon,2 cepe
  • 3 oua,400 gr muschi de porc,condimente,patrunjel,ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ossobuco milanez