Puneti o lingura de unt intr-o tigaie. Cand aceasta s-a topit si incepe sa faca bule, puneti crevetii, la foc mare. Prajiti pe toate partile 2 minute. Adaugati vinul si zeama de lamaie, mai lasati un minut pana se evapora alcoolul. Asezonati.
Intr-un bol amestecati maioneza, mustarul si mararul. Adaugati crevetii cu tot cu sosul din tigaie, ceapa si telina. In functie de preferinte, mai puteti adauga oricare din ingrediente.
Lasati sa se raceasca.
Taiati chiflele in jumatate si puneti compozitia pe una dintre parti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii