Rulouri cu creveti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu creveti

Ingrediente

  • (8 buc):
  • 200 g creveti curatati si prefierti
  • Zeama de la o lamaie mica
  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingura mustar
  • O lingura unt
  • 50ml vin alb
  • 4 linguri marar tocat
  • O ceapa rosie tocata marunt
  • 2 tije inimi de telina verde (celery) taiate marunt
  • 8 mini chifle cu susan

Mod de preparare

Puneti o lingura de unt intr-o tigaie. Cand aceasta s-a topit si incepe sa faca bule, puneti crevetii, la foc mare. Prajiti pe toate partile 2 minute. Adaugati vinul si zeama de lamaie, mai lasati un minut pana se evapora alcoolul. Asezonati.

Intr-un bol amestecati maioneza, mustarul si mararul. Adaugati crevetii cu tot cu sosul din tigaie, ceapa si telina. In functie de preferinte, mai puteti adauga oricare din ingrediente.

Lasati sa se raceasca.

Taiati chiflele in jumatate si puneti compozitia pe una dintre parti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura