autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Rulouri cu susan

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, 50 g carnat de casa, cateva felii de ardel rosu proaspat, 2 oua, sare, piper, 100 g faina de grau, 50 g susan, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

28 voturi

Mod de preparare

Feliez pieptul de pui, bat feliile ca pentru snitel.Asez fasii de ardel si de carnat peste feliile de carne,rulez. Trec fiecare rulou prin faina si ou batut cu sare,piper, o lingura de ulei. Prajesc uniform in tigia cu ulei incins. Rulourile se trec a doua oara prin faina si ou, apoi prin susan. Le mai prajim o data uniform doar cateva secunde, sa nu se arda susanul.Servim calde cu salata de cartofi, piure, cartofi pai, sau ca aperitiv. Noi am servit calzi,cu salata orientala cu maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui în sos de bere (Frango com Cerveja)

Pui în sos de bere (Frango com Cerveja)

1)Taie puiul in bucãti mici. Intr-o oalã pune uleiul de mãsline, carnea si lasã la prãjit. Toarnã

2 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Astazi am pregatit rulouri cu susan.Am invelit carnatul si ardeiul rosu intro felie de branza topita apoi am urmat intocmai reteta .Rezultatul a fost super !

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Astazi am pregatit din nou rulouri cu susan. Am invelit carnatul si ardeiul rosu intro felie de branza topita si in rest am urmat reteta.Rezultatul a fost super !

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    felicitari ,arata minunat buna idee

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

    Un aperitiv de nota 10.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      Imi place, tare bune.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      O reteta foarte buna si pe placul meu,o trec la favorite,ai votul meu draga Cely.Felicitari.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      imi place reteta si sunt de acord cu silvia,redu focul.pune rulourile in ulei incins dar nu foarte tare,cat sa faca mici bule pe langa dupa care reduci focul la minim.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Arata f. bine, imi place mai ales ca are susan.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      AM INCERCAT. LA SNITEL MERGE, DAR RULOUL TREBUIE SA SE PRAJEASCA MAI MULT TIMP

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Interesant,dar poti prajii de prima data si susanul,sa sti ca nu se arde.Incearca.Ca doua prajeli iau cam mult ulei.O parere si atat.In rest cred ca este tare buna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Multumesc fetelor

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Ce bun trebuie sa fie !Arata de nota 10.Felicitari !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

28 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 50 g carnat de casa
  • cateva felii de ardel rosu proaspat
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g faina de grau
  • 50 g susan
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Astazi am pregatit din nou rulouri cu susan. Am invelit carnatul si ardeiul rosu intro felie de branza topita si in rest am urmat reteta.Rezultatul a fost super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Fileuri de muschi italienesti