Rulouri de carne umplute cu masline

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne de vita sau manzat
  • 160 g unt
  • 1 ceapa mai mica
  • 150 g masline fara samburi
  • 1 lingura morcov ras pe razatoarea mica
  • 1 lingura telina rasa pe razatoarea mica
  • 1 lingura ciuperci tocare marunt
  • 2 lingura vin
  • sare si piper dupa gust
  • 150 ml sos spaniol

Mod de preparare

Se curata bine carnea de pieliti si se portioneaza in 6 felii egale, care se bat bine cu ciocanul de snitele. Separat, intr-o tigaie se topeste untul, in care se calesc ceapa tocata marunt, maslinele si legumele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga vinul. Se lasa pe foc pana scade zeama. Apoi se umple fiecare felie de carne cu compozitia pregatita, se ruleaza carnea si se prinde cu ajutorul unei scobitori. Apoi se prajesc un ulei pe ambele parti, sau daca preferati se pot baga si la cuptor.

Se servesc cu sos spaniol si garnitura de cartofi natur.

Pentru cine nu stie, am sa spun si cum se face sosul spaniol:

100 ml ulei, 50 g otet, 50 g usturoi pisat, putina sare si piper dupa gust. Toate se amesteca la un loc si se serveste ca atare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor