Rulouri de carne umplute cu masline

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne de vita sau manzat
  • 160 g unt
  • 1 ceapa mai mica
  • 150 g masline fara samburi
  • 1 lingura morcov ras pe razatoarea mica
  • 1 lingura telina rasa pe razatoarea mica
  • 1 lingura ciuperci tocare marunt
  • 2 lingura vin
  • sare si piper dupa gust
  • 150 ml sos spaniol

Mod de preparare

Se curata bine carnea de pieliti si se portioneaza in 6 felii egale, care se bat bine cu ciocanul de snitele. Separat, intr-o tigaie se topeste untul, in care se calesc ceapa tocata marunt, maslinele si legumele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga vinul. Se lasa pe foc pana scade zeama. Apoi se umple fiecare felie de carne cu compozitia pregatita, se ruleaza carnea si se prinde cu ajutorul unei scobitori. Apoi se prajesc un ulei pe ambele parti, sau daca preferati se pot baga si la cuptor.

Se servesc cu sos spaniol si garnitura de cartofi natur.

Pentru cine nu stie, am sa spun si cum se face sosul spaniol:

100 ml ulei, 50 g otet, 50 g usturoi pisat, putina sare si piper dupa gust. Toate se amesteca la un loc si se serveste ca atare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise