Se curata bine carnea de pieliti si se portioneaza in 6 felii egale, care se bat bine cu ciocanul de snitele. Separat, intr-o tigaie se topeste untul, in care se calesc ceapa tocata marunt, maslinele si legumele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga vinul. Se lasa pe foc pana scade zeama. Apoi se umple fiecare felie de carne cu compozitia pregatita, se ruleaza carnea si se prinde cu ajutorul unei scobitori. Apoi se prajesc un ulei pe ambele parti, sau daca preferati se pot baga si la cuptor.
Se servesc cu sos spaniol si garnitura de cartofi natur.
Pentru cine nu stie, am sa spun si cum se face sosul spaniol:
100 ml ulei, 50 g otet, 50 g usturoi pisat, putina sare si piper dupa gust. Toate se amesteca la un loc si se serveste ca atare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii