Dovleceii se taie longitudinal in felii subtiri ( se poate folosi pt taiat ustensila de curatat legume). Pe un platou mare se pune o parte din ulei si otet si se aseaza feliile de dovlecei fara a le suprapune.Se presara peste restul de ulei si otet si se dau la frigider 20 min.
Urda se amesteca cu sucul de lamaie, sare si piper dupa gust, apoi se amesteca busuiocul si semintele de pin.Se ia o lingurita din amestec si se pune pe felia de dovlecel, apoi se ruleaza.
Rulourile se aseaza \"in picioare\" pe un platou si se mai stropesc cu putin ulei de masline, otet balsamic si piper proaspat macinat.
*ies cam 24 rulouri*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii