Se spală bine ficateii în mai multe ape si se portionează.
Costita sau slanina se taie fasii subtiri pe lung.
Se inveleste fiecare bucatica de icat într-o fasie de costita si se prinde cu o scobitoare.
Se asează rulourile într-o tava adanca,se sareaza si pipereaza dupa gust,se toaca usturoiul marunt si se presara peste rulouri,se pune putina apa in tavă si se da la cuptor.
Dupa cca.20 min.se pune vinul alb si rosiile taiate felii sau pasta de roşii diluată in putina apă.
Se lasa înca 15 min.pana scade usor sosul din tavă.
Sunt foarte bune rulourile clade alături de cartofi natur sau de orez cu legume.
Se pot servi de asemenea reci,ca aperitiv,alături de ouă umplute,salata verde sau cu sos de usturoi cu smantana.
Bon apetit!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii