autor:

violeta c.

» » Mancaruri cu peste

Rulouri de peste

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
4 ardei rosii copti, 1 ceapa, 2-3 cartofi mijlocii, 1 morcov, 3 fileuri pangasius, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileurile se taie in bucati potrivite pt a fi rulate usor, marginile cu grasime se indeparteaza; ceapa se caleste usor impreuna cu morcovul ras; se umplu fileurile cu fasii de ardei copt si ceapa cu morcov, se prind marginile cu scobitori; se asaza in tigaie impreuna cu cartofii taiati cuburi, restul de umplutura, daca a mai ramas, se pune apa cat sa le cuprinda pana la jumatate, ulei, sare; se fierb inabusit cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri cu peste

Rulouri cu peste

Pentru sos 1. Se amesteca intr-un castron coaja rasa si zeama de lamaie cu menta si iaurtul, apoi

10 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Rulouri din peste

Rulouri din peste

Pestele se pune in apa cu condimente ca sa se dezghete, apoi se tapeteaza cu un servetele ca sa se

47 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei rosii copti
  • 1 ceapa
  • 2-3 cartofi mijlocii
  • 1 morcov
  • 3 fileuri pangasius
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
CLATITE DANTELATE CU SOMON SI BRANZA DE CAPRA