autor:

Fara foto

» » Fripturi

Rulouri de piept de pui cu hribi

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
Avem nevoie pentru 2 persoane de 4 bucati de piept de pui batute ca si pentru snitel, cativa hribi ( eu am avut uscati si i-am rehidratat), 8 fasii de ardei rosu, 4 fasii de cascaval, verdeata tocata marunt ( coriandru si patrunjel am pus eu, sare, piper, 30 ml ulei de masline, cativa fulgi de unt, o ligura de sos de soya, 100 ml apa.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Am luat acesta reteta de la Oana de pe www.Bucataras.ro si trebuie sa ii multumesc pentru ea pentru ca a iesit o bunatate de pui foarte aromat si fraged. Reteta originala era cu piept de curcan, hribi, cascaval, ardei , ceapa si usturi verde eu am adaptata putin la compozitie ca mi-a lipsit ceapa si usturoiul verde si am pus piept de pui.
Preparare: batem bucatile de carne si le condimentam cu sare si piper. Asezam apoi pe fiecare bucata catia hribi rehidratati ( eu i-am rehidratat cu 100 ml de apa la microunde lasati pe putere maxima 3 minute), o feliuta de cascaval, 2 fasii de ardei si verdeata maruntita .
Rulam dupa aceea bucatile de piept de pui si le prindem cu o scobitoare si le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ele amestecul de apa cu ulei si sos de soya, mai presaram putina sare, cativa fulgi de unt si putin cascaval ras si verdeata.
Se dau la cuptor primele 15 minute acoperite cu o folie de aluminiu si apoi eu i-am lasat inca 10 minute fara folie sa se rumeneasca putin .
Au iesit minunate, rumenite si foarte aromate este o reteta excelenta.
Se pot alatura unei garnituri de cartofi sau maca simple cu o salata asortata cum am facut eu, multumesc Oana pentru reteta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de piept de pui cu hribi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costita de porc la cuptor

Costita de porc la cuptor

Carnea spalata si portionata, se pune in tava de friptura, se condimenteaza, se adauga cateva fire

18 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Muschi de vita la tigaie cu cartofi

Muschi de vita la tigaie cu cartofi

Intr-o tava de yana,se pune ceapa taiata julien,cartofii taiati in patru,si usturoiul taiat bucatele.Se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 22 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Ce frumoase sunt rulourile tale, Silvya. Fac si eu dar cu cascaval.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate!

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Maria Elena nu pot decat sa ma bucur si sa te servesc si cu o cafelutza !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Sylvia, iar sunt la tine in bucatarie, nu mai mai satur de frumoasele tale preparate.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Arata super si sunt convinsa ca sunt foarte bune.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte frumos.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Waw ce frumos arata.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte frumos arata si cred ca ti-au iesit si foarte bune.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Super prezentare ,cred ca e un deliciu,felicitari!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      un deliciu,foarte gustoase

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Un produs final extraordinar!

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Ramona cu siguranta ca se poate, sa tai ciupercile fasii mai mari, spor la bucatarit !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      ce bun!!!se poate si cu ciuperci proaspete?

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      bunnnn ...arata foarte gustos.

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Multumesc mult fetelor sunteti foarte dragute !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Felicitari din toate punctele de vedere...

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Foarte frumos si apetisant!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      foarte interesanta reteta .....

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Felicitari,arata minunat.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Foarte bine arată!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Aratta intrun mare fel, imi place!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru 2 persoane de 4 bucati de piept de pui batute ca si pentru snitel
  • cativa hribi ( eu am avut uscati si i-am rehidratat)
  • 8 fasii de ardei rosu
  • 4 fasii de cascaval
  • verdeata tocata marunt ( coriandru si patrunjel am pus eu
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei de masline
  • cativa fulgi de unt
  • o ligura de sos de soya
  • 100 ml apa.

Raporteaza reteta

Retete
de bucataria-sylviei
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce frumoase sunt rulourile tale, Silvya. Fac si eu dar cu cascaval.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura in marinata de lapte