autor:

Fara foto

» » Fripturi

Rulouri de porc

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
500g ceafă de porc, 100g afumătură, 4 castraveţi muraţi, 4 gogosari muraţi, 1 ceapă roşie medie, 3 ouă, 3 linguri de muştar Dijon, 200 ml bulion de casă, 100 grame de parmezan ras, piper, 50 mL ulei, 1 pungă magică Knorr pentru Friptura de Pui şi de Porc cu vin

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se spală, se taie, se bate şi se sărează. Afumătura se taie felii. Castraveţii muraţi se taie pe lungime. Ouăle se fierb, se curăţă şi se taie felii. Ceapa se taie mărunt.
Feliile de carne se ung cu muştar pe o parte, se presară ceapă tocată, se adaugă feliile de jambon, castraveţi, gogoşari şi ouă. Se presară parmezan ras, se condimentează cu piper şi se rulează. Se fixează cu scobitori. Rulourile se aşază într-un vas de iena, se ung cu ulei şi se introduc în punga magică. Se dau la cuptorul încins la 180-200oC timp de 30 de minute. Se adaugă apoi bulionul şi se mai coc timp de 20 de minute, stropindu-le cu sosul format.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri din carne de porc

Rulouri din carne de porc

Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o

9 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de muschi de porc cu jambon

Rulouri de muschi de porc cu jambon

Se curata morcovul si se spala leusteanul,se usuca si se toaca foarte marunt,jambonul se taie cubulete

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Bun,bun,mai ales cu ceafa de porc,mmmmmm o bunatate.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Ce bune trebuie sa fie!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Waw ce buatate!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g ceafă de porc
  • 100g afumătură
  • 4 castraveţi muraţi
  • 4 gogosari muraţi
  • 1 ceapă roşie medie
  • 3 ouă
  • 3 linguri de muştar Dijon
  • 200 ml bulion de casă
  • 100 grame de parmezan ras
  • piper
  • 50 mL ulei
  • 1 pungă magică Knorr pentru Friptura de Pui şi de Porc cu vin

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Aripioare picante

Aripioare picante

Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu miere si portocala

Pui cu miere si portocala

Se spală puiul şi se taie bucăţi. Se sărează bucăţile de pui, se ung cu miere şi se aşează

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

5 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Bun,bun,mai ales cu ceafa de porc,mmmmmm o bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu ghimbir, lămâie şi miere