Carnea se bate bine,cât mai subţire,se sărează,se piperează.
Pe fiecare felie de carne astfel pregătită,se rade cascaval,se asează o jumătate de banană decojită,apoi se rulează strâns.nu este neapărată nevoi să prindeti ruloul cu scobitori,dar,pt.mai multă siguranţă o puteţi face.
Se aşează fiecare rulou astfel pregătit într-o tavă mai înaltă,se mai rade restul de cascaval deasupra si Se pune vinul alb.(de preferinţă demi-sec).
Se dă tava la cuptor pt.cca.35-40 min.până carnea este făcută si rulourile rumenite.
Din timp în timp se stropesc rulourile cu sosul din tavă.
Sunt bune calde,alături de cartofi natur cu pătrunjel proaspăt si o linguriţă de unt topit.
Bon apetit!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii