Carnea se bate bine,cât mai subţire,se sărează,se piperează.
Pe fiecare felie de carne astfel pregătită,se rade cascaval,se asează o jumătate de banană decojită,apoi se rulează strâns.nu este neapărată nevoi să prindeti ruloul cu scobitori,dar,pt.mai multă siguranţă o puteţi face.
Se aşează fiecare rulou astfel pregătit într-o tavă mai înaltă,se mai rade restul de cascaval deasupra si Se pune vinul alb.(de preferinţă demi-sec).
Se dă tava la cuptor pt.cca.35-40 min.până carnea este făcută si rulourile rumenite.
Din timp în timp se stropesc rulourile cu sosul din tavă.
Sunt bune calde,alături de cartofi natur cu pătrunjel proaspăt si o linguriţă de unt topit.
Bon apetit!
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii