Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci

Ingrediente

  • - 125g branza de capra
  • - 6 pulpe de pui dezosate
  • - 2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan)
  • - 12 frunze de busuioc
  • - 2 catei de usturoi
  • - sare si piper
  • - 12 scobitori
  • - 2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)

Mod de preparare

Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare si piper.

Asezati cate doua frunze de busuioc pe fiecare pulpa de pui.

Sfaramati usturoiul si amestecati-l cu branza de capra.

Impartiti branza in 6 parti egale si asezati-le peste fiecare pulpa de pui.

Taiati ardeii copti in felii de marime potrivita si puneti cate 2-3 felii peste fiecare pulpita.

Rulati pulpele de pui si infigeti scobitorile in pui la fiecare capat in asa fel incat sa formati un buzunar. Puneti puiul intr-o tava de cuptor (cu pielea in sus, eu am folosit pulpe fara piele) si presarati un praf de sare si piper.

Spalati cartofii bine, taiatii in bucati potrivite si punetii intr-o tava cu putin ulei si un praf de sare.

Puneti in cuptorul preincalzit la 180C/gaz 4 pentru 40 de minute sau pana ce cartofii sunt copti si puiul este gatit.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise