Rulouri de pui cu leurda

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de pui cu leurda

Ingrediente

  • * 500 g piept de pui dezosat
  • * o legatura de leurda proaspata tocata marunt
  • * 200 g cascaval afumat
  • * 2 oua
  • * 100 g pesmet
  • * condimente pentru pui
  • * 100 g susan
  • * sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat, se spala, se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie fasii potrivit de mici.

Se pune fiecare fasie de piept de pui intre doua folii alimentare si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui. Leurda tocata marunt se amesteca cu cascavalul ras. Pe fiecare bucata de piept de pui se pune o portie generoasa de amestec de cascaval si leurda.

Se ruleaza pieptul de pui, se trece prin ou batut , apoi prin amestecul de pesmet si susan. Se pun rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 185 grade timp de 30 - 35 minute.

Rulourile de pui cu leurda se servesc calde sau reci.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor