autor:

SIMONA PATRAS

» » Aperitive

Rulouri de pui cu leurda

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2014

Ingrediente
* 500 g piept de pui dezosat, * o legatura de leurda proaspata tocata marunt, * 200 g cascaval afumat, * 2 oua, * 100 g pesmet, * condimente pentru pui, * 100 g susan, * sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat, se spala, se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie fasii potrivit de mici.



Se pune fiecare fasie de piept de pui intre doua folii alimentare si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui. Leurda tocata marunt se amesteca cu cascavalul ras. Pe fiecare bucata de piept de pui se pune o portie generoasa de amestec de cascaval si leurda.






Se ruleaza pieptul de pui, se trece prin ou batut , apoi prin amestecul de pesmet si susan. Se pun rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 185 grade timp de 30 - 35 minute.



Rulourile de pui cu leurda se servesc calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata asortata cu sos iutar

Salata asortata cu sos iutar

Se curata si se fierb cartofii si morcovii, se taie apoi si se amesteca cu ceapa rosie (tocata rondele),

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Chec aperitiv cu cabanos

Chec aperitiv cu cabanos

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete. Maslinele le taiem rondele. Ardeiul rosu si kapia

12 voturi    24 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Codea Mariana , 05 martie 2015

    Nu am incercat o dar am convingerea ca este f.buna,asa ca o voi face

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • * 500 g piept de pui dezosat
  • * o legatura de leurda proaspata tocata marunt
  • * 200 g cascaval afumat
  • * 2 oua
  • * 100 g pesmet
  • * condimente pentru pui
  • * 100 g susan
  • * sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulouri de dovlecel cu cascaval