autor:

anuta

» » Aperitive cu carne

Rulouri de pui jambonate

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Ingrediente
Un piept mare de pui, g jambon crud si uscat,400 g ciuperci Champignion,2 ardei grasi rosii,o ceapa rosie,100 g kaizer,50 ml ulei de masline,marar si patrunjel verde,sare,piper,condimente pui,un ou,10 boabe piper negru,3-4 foi de dafin,100 ml vin alb,4 -5 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in bucati groase de cca 1 cm care se intind cu un ciocan de snitele,Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.
Se incinge uleiul de masline si calim ceapa rosie taiata julien,si ardeii grasi taiati cubulete mici impreuna cu kaizerul taiat si el in cubulete si 2 catei de usturoi ,feliati subtire.Se adauga si ciupercile feliate si se calesc pana se inmoaie bine.Se sareaza si condimenteaza totul dupa gust apoi se da tigaia deoparte sa se raceasca un pic .Se adauga oul batut si verdeata taiata fin.
Se aseaza cate o felie de jambon uscat ,deasupra lui cate o bucata de piept batut si apoi cate o lingura de umplura de ciuperci si se ruleaza usor apoi se prinde cu cate o scobitoare de bambus.Se fac toate rulorile( cam 5 sau 6 bucati) apoi se aseaza intr-o tavita mai inalta(de chec),se stropesc cu un pic de ulei de masline,se adauga si paharelul de vin,se mai completeaza cu un pahar de apa ,apoi presaram boabele de piper si foile de dafin.Dam la cuptor cca 40 de minute,udand cand si cand cu zeama din tavita.Se scot din ciuptor cand se rumenesc frumosd si apoi se indeparteaza scobitorile.Se servesc calde alaturi de o garnitura
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui jambonate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tartine din cremwursti (pentru copii)

Tartine din cremwursti (pentru copii)

Se toaca crenwurstii intr-un robot de bucatarie dupa care se amesteca cu ouale, batute bine, adaugam

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
MELCI  CU CARNE TOCATA

MELCI CU CARNE TOCATA

Mod de preparare Din 2 pahare de faina, apa,iaurt, drojdie si zahar se face o maia care se lasa

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Un piept mare de pui, g jambon crud si uscat,400 g ciuperci Champignion,2 ardei grasi rosii,o ceapa rosie,100 g kaizer,50 ml ulei de masline,marar si patrunjel verde,sare,piper,condimente pui,un ou,10 boabe piper negru,3-4 foi de dafin,100 ml vin alb,4 -5 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Jumari de porc