Crenvurstii se oparesc 2 min. Se scot iar in apa in care acestia au fiert se adauga sare si se fierb pastele. Fiecare crenvurst se taie in jumatate, dar capetele se lasa netaiate si in taietura se introduce o felie de cascaval.
Pastele fierte se scurg de apa. Pe o folie alimentara aranjam un rand de spaghette, asezam crenvurstiul si il rulam. Dam apoi ruloul prin ou si apoi prin pesmet si-l asezam in tava pe hartie de copt. Repetam operatia cu fiecare in parte. Rulourile se dau la cuptor la 180 de grade pana se fac aurii. Am asezat rulourile pe frunze de salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii