autor:

COSTINELA  M.

» » Fripturi

Rulouri din carne de vitel

Autor: COSTINELA M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COSTINELA M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
- 6 felii de carne ca pentru snitel, - 200 g carne tocata, - miez de franzela ( 3 felii ), - un ou, - 2 linguri undelemn, - 2-3 cepe, - 2 morcovi, - 1 patrunjel, - 1 cartof ( facultativ ), - cimbru, - usturoi, - 1 pahar vin, - verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea taiata in felii se bate ca pentru snitel. Pentru umplutura se da prin masina de tocat 200 g carne de vitel,amestecata cu franzela inmuiata bine in lapte, ceapa inabusita, cimbru, verdeata, piper. Feliile de carne se umplu cu acest amestec, se leaga si se aseaza intr-o tava pe un pat de zarzavat ras ( morcov, ceapa, patrunjel, usturoi ). Se adauga ulei, apa si se da la cuptor. Se stinge cu un pahar de vin cand incepe sa se rumeneasca. Se mai lasa cateva minute la cuptor.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate

19 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi
Pui caramelizat cu sos de soia si chili

Pui caramelizat cu sos de soia si chili

Prima data spalati bine ciocanelele, le taiati cartilagiul de langa os daca este cazul, le parliti

5 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Delicios

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Delicios

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Cu siguranta am sa o testez !!!Cred ca e tare gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 6 felii de carne ca pentru snitel
  • - 200 g carne tocata
  • - miez de franzela ( 3 felii )
  • - un ou
  • - 2 linguri undelemn
  • - 2-3 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 patrunjel
  • - 1 cartof ( facultativ )
  • - cimbru
  • - usturoi
  • - 1 pahar vin
  • - verdeata

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui pane cu morcov ras si garnitura