autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulouri din dovlecel si sunca

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
1 dovlecel, , felii de sunca, , cascaval, , piper, sare, , ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul în felii, pe lungime (numarul feliilor sa corespunda cu cel al fasiilor de sunca).
Feliile de dovlecel se condimenteaza si se prajesc in putin ulei pana isi schimba culoarea si se inmoaie ajutand rularea. Se scot pe o farfurie si se las aputin la racit.
Punem cate o fasie de sunca pe o felie de dovleac si rulam. Putem prinde ruloul cu o scobitoare.
Asezam rulourile intr-o tava si le dam la cuptor cateva minute sic and le scoatem presaram deasupra cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din dovlecel si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
FASOLE CU CIUPERCI

FASOLE CU CIUPERCI

Punem fasolele peste noapte la umflat intr-o cratita cu apa. La un volum de fasole 3 volume de apa

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Cureti dovlecei de coaja, ii tai pe lungime in jumatati si ii scobesti de miez pe care nu-l arunci.

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Bunutze!, bunutze !

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Bună, bună şi simplă! Ador astea două calităţi!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

0 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Bunutze!, bunutze !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ceapa umpluta cu orez