Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul în felii, pe lungime (numarul feliilor sa corespunda cu cel al fasiilor de sunca).
Feliile de dovlecel se condimenteaza si se prajesc in putin ulei pana isi schimba culoarea si se inmoaie ajutand rularea. Se scot pe o farfurie si se las aputin la racit.
Punem cate o fasie de sunca pe o felie de dovleac si rulam. Putem prinde ruloul cu o scobitoare.
Asezam rulourile intr-o tava si le dam la cuptor cateva minute sic and le scoatem presaram deasupra cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii