1.Se prepara foile de tortilla:se amesteca faina cu praful de copt si sarea.Se adauga uleiul, o cana cu apa calduta si se framanta, adaugand si restul de apa pana se obtine un aluat moale si nelipicios.Se fac bilute rotunde si se lasa 15 minute, la cald.Si intind apoi cu facaletul -intre 2 foi de plastic-ca sa iasa o turta rotunda si subtire.Se coc pe tigaie de teflon, fara grasime.Se lasa 20 de secunde pe o parte, se intorc si se lasa sa se umfle.
2.Se prepara umplutura:pieptul de pui se taie fasii si se rumeneste in ulei incins cu sare si piper.Se amesteca cu ceapa verde taiata ,rucola taiata mare si cu frunzele de salata fasii.
3.Foile de tortilla calde se ung cu maioneza ,apoi se umplu cu amestecul de pui.Se stropeste cu ketch-up si se fac rulouri,se taie in doua si se servesc in pahare .
4.Rulourile de tortilla pot fi servite cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii