1.Se prepara foile de tortilla:se amesteca faina cu praful de copt si sarea.Se adauga uleiul, o cana cu apa calduta si se framanta, adaugand si restul de apa pana se obtine un aluat moale si nelipicios.Se fac bilute rotunde si se lasa 15 minute, la cald.Si intind apoi cu facaletul -intre 2 foi de plastic-ca sa iasa o turta rotunda si subtire.Se coc pe tigaie de teflon, fara grasime.Se lasa 20 de secunde pe o parte, se intorc si se lasa sa se umfle.
2.Se prepara umplutura:pieptul de pui se taie fasii si se rumeneste in ulei incins cu sare si piper.Se amesteca cu ceapa verde taiata ,rucola taiata mare si cu frunzele de salata fasii.
3.Foile de tortilla calde se ung cu maioneza ,apoi se umplu cu amestecul de pui.Se stropeste cu ketch-up si se fac rulouri,se taie in doua si se servesc in pahare .
4.Rulourile de tortilla pot fi servite cu un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii