autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulouri din foietaj umplute cu pasta de branza

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
50 buc. rulouri(din comerț), 1kg branza sarata, 250g margarina, 5buc. ceapa verde, cateva firicele de patrunjel, vegheta dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

margarina se inmoaie mai intai cu lingura de lemn aceasta se amesteca cu branza trecuta prin mașina de tocat impreuna cu ceapa verde curațata. patrunjelul se toaca marunt și se adauga in compoziție. se adauga si puțina vegheta. cu pasta rezultata se umplu rulourile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din foietaj umplute cu pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

7 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Mozzarelline pané

Mozzarelline pané

Se lasa la scurs mozzarella si se usuca cu un servetel de bucatarie absorbant.Se bate oul cu un praf

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 12 iunie 2008

    Eu gatesc rulouri din foietaj umplute cu cremwusti.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 50 buc. rulouri(din comerț)
  • 1kg branza sarata
  • 250g margarina
  • 5buc. ceapa verde
  • cateva firicele de patrunjel
  • vegheta dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de radita semenescu
Fererro Rocher

Fererro Rocher

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Eu gatesc rulouri din foietaj umplute cu cremwusti.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Quesadilla cu cheddar si rosii