autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulouri din foietaj umplute cu pasta de branza

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
50 buc. rulouri(din comerț), 1kg branza sarata, 250g margarina, 5buc. ceapa verde, cateva firicele de patrunjel, vegheta dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

margarina se inmoaie mai intai cu lingura de lemn aceasta se amesteca cu branza trecuta prin mașina de tocat impreuna cu ceapa verde curațata. patrunjelul se toaca marunt și se adauga in compoziție. se adauga si puțina vegheta. cu pasta rezultata se umplu rulourile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din foietaj umplute cu pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini pizza

Mini pizza

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele

5 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Turtite cu branza feta(reteta Laurei Adamache)

Turtite cu branza feta(reteta Laurei Adamache)

Se zdrobeste bine branza cu o furculita ,se adauga mararul tocat si cozile de ceapa verde taiate

26 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 12 iunie 2008

    Eu gatesc rulouri din foietaj umplute cu cremwusti.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 50 buc. rulouri(din comerț)
  • 1kg branza sarata
  • 250g margarina
  • 5buc. ceapa verde
  • cateva firicele de patrunjel
  • vegheta dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de radita semenescu
Fererro Rocher

Fererro Rocher

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Eu gatesc rulouri din foietaj umplute cu cremwusti.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii