Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Se face urmatorul amestec: se bate oul cu sare, piper si se amesteca cu faina. Se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza. Fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in ulei incins.
Se scot rulourile pe o farfurie si se presara cascaval ras peste ele.
Taiem andiva si adaugam porumbul si maslinele. Condimentam dupa gust cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie.
Rulourile se servesc alaturi de salata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii