Rulouri din omleta

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua,
  • 150g sunca de Praga,
  • 100g crema de branza,
  • sa-u branza topita,
  • frunze de salata,
  • 8 rosii cat mai mici,
  • 3 linguri cu apa minerala,
  • sare,
  • ulei,
  • pentru a obtine o omleta mai pufoasa adaugam 2.3 linguri de lapte dulce.

Mod de preparare

Intr-un castron, se bat bine ouale cu apa minerala si un praf de sare.

Din amestecul de oua, coacem doua, trei omlete in functie de marimea tigaii.

Se scoate omleta pe un platou si taie din ea fasii late de 6-8 cm. Pe fiecare fasie pune cate o bucata de sunca, unge cu grema de branza,pune frunzele de salata, iar la mijloc cate o rosie, ruleaza usor ca sa nu se desfaca, prinde cu scobitori. Sunt foarte delicioase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise