Intr-un castron, se bat bine ouale cu apa minerala si un praf de sare.
Din amestecul de oua, coacem doua, trei omlete in functie de marimea tigaii.
Se scoate omleta pe un platou si taie din ea fasii late de 6-8 cm. Pe fiecare fasie pune cate o bucata de sunca, unge cu grema de branza,pune frunzele de salata, iar la mijloc cate o rosie, ruleaza usor ca sa nu se desfaca, prinde cu scobitori. Sunt foarte delicioase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii