Carnea se bate usor sa se aplatizeze ,se pune brocoli, cite o felie de bacon si deasupra brinza rasa.
Se ruleaza strins si se securizeaza cu scobitori.
Se trec rulourile obtinute prin pesmet si se pun intr-o tava unsa sau imbracata in hirtie pergament.
Se coace la cuptot preincalzit pentru 30 min.
Se scoate de la cuptor, se scot scobitorile si se serveste pe platou cu salata alaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii