Carnea se bate usor sa se aplatizeze ,se pune brocoli, cite o felie de bacon si deasupra brinza rasa.
Se ruleaza strins si se securizeaza cu scobitori.
Se trec rulourile obtinute prin pesmet si se pun intr-o tava unsa sau imbracata in hirtie pergament.
Se coace la cuptot preincalzit pentru 30 min.
Se scoate de la cuptor, se scot scobitorile si se serveste pe platou cu salata alaturi.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii