Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata

Ingrediente

  • un piept de pui mare
  • 300 g carne tocata
  • 1 ou
  • condimente
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • un varf de cutit de bicarbonat
  • cateva linguri de apa minerala
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se sterge si se fac cam 5-6 bucati cat palma (mie mi-au iesit 7 ca le-am feliat mai subtire), ca pentru snitele. Se bat pe fiecare parte cu ciocanul de snitele si se sareaza. Se caleste ceapa si ardeiul in ulei sau in unt pana se inmoaie, se lasa la racit si se pune peste carnea tocata si se amesteca impreuna cu apa minerala (cam 4-5 linguri), oul, bicarbonatul, condimentele, sarea (se poate pune si patrunjel tocat pentru gust si aspect). Morcovul se taie fasii si se pune la fiert pana se inmoaie.

Pregatim feliile din piept de pui peste care punem o lingura de carne tocata, iar pe mijloc 2 fasii de morcov si rulam strans. Se prind cu ace de carne sau cu scobitori si se pun intr-un vas de yena cu capac. Se presara ulei peste rulouri si se introduc la cuptor cam 45-50 minute.

Se servesc alaturi de orice garnitura.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise