autor:

anuta

» » Mancaruri cu peste

Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2016

Ingrediente
un somotei de cca 1 kg,400 g sparanghel varfuri(partea frageda de sus),sau sparanghel conservat),100 g bacon feliat,4 linguri de ulei extravirgin,1 catel de usturoi, paharel de vin alb,sare,ierburi de Provence,3-4 scobitori din bambus

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic,se sareaza si se aromatizeaza cu ierburi de Provence.
Varfurile de sparanghel se baga in apa clocotita cu sare,se fierb 5 minute apoi se clatesc cu apa rece si se pun in sita la scurs
Se intind pe o planseta feliile de bacon,deasupra se suprapun fileurile din somotei condimentate si cate 3 fire de sparanghel apoi se ruleaza strans si se prinde capatele rulourilor cu cate o scobitoare.Se incinge uleiul in tigaie impreuna cu catelul de usturoi zdrobit,apoi se prajesc bine rulourile pe toate partile.La sfarsit se adauga vinul si se mai lasa 5 minute pe foc sa se evapore vinul.
Se servesc rulourile fierbinti stropite cu sos din tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste cu legume si cascaval

File de peste cu legume si cascaval

Se taie rondele cca 500 grame dovlecei(din cele 1 si1/2 kg).Se prajesc f putin;se lasa,pe un servetel,

0 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Scrumbie la grill (gratar)

Scrumbie la grill (gratar)

Scrumbia este un peste gras,iar la gratar este delicios si in plus este usor de preparat. In primul

4 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • un somotei de cca 1 kg,400 g sparanghel varfuri(partea frageda de sus),sau sparanghel conservat),100 g bacon feliat,4 linguri de ulei extravirgin,1 catel de usturoi, paharel de vin alb,sare,ierburi de Provence,3-4 scobitori din bambus

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Orez in doua culori