autor:

anuta

» » Mancaruri cu peste

Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2016

Ingrediente
un somotei de cca 1 kg,400 g sparanghel varfuri(partea frageda de sus),sau sparanghel conservat),100 g bacon feliat,4 linguri de ulei extravirgin,1 catel de usturoi, paharel de vin alb,sare,ierburi de Provence,3-4 scobitori din bambus

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic,se sareaza si se aromatizeaza cu ierburi de Provence.
Varfurile de sparanghel se baga in apa clocotita cu sare,se fierb 5 minute apoi se clatesc cu apa rece si se pun in sita la scurs
Se intind pe o planseta feliile de bacon,deasupra se suprapun fileurile din somotei condimentate si cate 3 fire de sparanghel apoi se ruleaza strans si se prinde capatele rulourilor cu cate o scobitoare.Se incinge uleiul in tigaie impreuna cu catelul de usturoi zdrobit,apoi se prajesc bine rulourile pe toate partile.La sfarsit se adauga vinul si se mai lasa 5 minute pe foc sa se evapore vinul.
Se servesc rulourile fierbinti stropite cu sos din tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

Pestele pane: Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Scrumbie proaspata marinata

Scrumbie proaspata marinata

Scrumbia se curata de solzi,mate,intestine,se inlatura marginea cozii si capul,se spala,se zvanta

15 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • un somotei de cca 1 kg,400 g sparanghel varfuri(partea frageda de sus),sau sparanghel conservat),100 g bacon feliat,4 linguri de ulei extravirgin,1 catel de usturoi, paharel de vin alb,sare,ierburi de Provence,3-4 scobitori din bambus

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Orez cu scoici