autor:

anuta

» » Mancaruri cu peste

Rulouri din stiuca cu legume in aspic

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Ingrediente
o stiuca de 1- 1,5 kg,400 g mix de legume congelate,un praf de sare, praf de piper ,4-5 catei de usturoi, ml ulei pentru prajit,10 g gelatina

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se pune la fiert 500 ml apa cu un praf de sare.La primul clocot se varsa mixul de legume congelate si se asa sa fiarba 7 minute dupa care se scurg bine iar apa in care au fiert se lasa sa se limpezeasca.
2.Pestele curatat de solzi si intestine,se spala in mai multe ape reci apoi se fileteaza cu un cutit ascutit.Se sareaza si pipereaza ,dupa gust fiecare file de peste.
3.Se impart legumele fierte si scurse in forme de savarine sau alte forme,dupa preferinta.Apa limpezita in care au fiert legumele se amesteca cu gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin,apoi se aduaga peste legumele din fiecare forma atat cat sa le acopere si se dau formele la rece 1-2 ore,apoi se scot din forme si se transfera pe platou
5.Pe fiecare file de peste se pune cate o jumatate de catel de usturoi,se ruleaza strans si se prinde cu cate o scobitoare din bambus.Se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante.Fiecare rulou se serveste pe cate o forma de aspic cu legume.Sunt delicioase!!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din stiuca cu legume in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti prãjiti cu sos de portocalã (Gambas fritas com molho de laranja)

Creveti prãjiti cu sos de portocalã (Gambas fritas com molho de laranja)

1)Creveti se condimenteazã cu piper alb si sare finã, se prãjesc in unt. 2)Adaugã ceapa si

8 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Peste cu ghimbir si sos caramel

Peste cu ghimbir si sos caramel

1. Se fierbe zaharul in 50 ml apa, la foc mic, timp de 10-15 minute, amestecand continuu, pana capata

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • o stiuca de 1- 1,5 kg,400 g mix de legume congelate,un praf de sare, praf de piper ,4-5 catei de usturoi, ml ulei pentru prajit,10 g gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de Salau Maitre D Hotel