Se prepară un sos din uleiul de măsline , usturoi zdrobit şi frunzele de busuioc , se lasă la rece cca 20 min.
Se taie vânăta şi dovlecelul pe lungime în felii de grosimea feliilor de bacon. Se sărează şi se pipărează , după care se aşază pe un şervet pentru ca apa lăsată să se scurgă cca 10 min. Se taie ardeii felii.
Se fac rulouri în jurul feliilor de ardei, o felie de dovlecel, o felie de vânătă şi una de bacon ( feliile de vânătă şi dovlecel se ung cu sos pe ambele părţi). Se rulează şi se prind cu o scobitoare ca să nu se desfacă.
Se ung rulourile cu restul de sos şi se pun pe grătarul încins cca 5 min pe o parte şi apoi pe cealaltă
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii