Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de mai sus mentionate si se lasa sa se caleasca pana cand zarzavaturile devin pe jumatate moi apoi se sdauga peste zarzavaturi in tigaie ciupercile , bacunul si se adauga vegeta dupa gust si piper.Cand sunt calite zarzavaturile se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Apoi zarzavaturile reci se amesteca cu oul. Aluatul foietaj se taie in 4 parti (1 foietaj)si se umple cu zarzavatul apoi se face ca un rulou. Rulourile se introduc in cuptorul preincins la 200'C si se lasa 20-25 minute.Din 2 aluaturi foietaj ies 8 rulouri pentru 4 persoane. Se servesc reci ca aperitiv.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii