autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulouri umplute cu zarzavaturi

Autor: lidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 aprilie 2012

Ingrediente
2 rulouri de aluat foietaj, , 6 buc.praz, , 5 morcovi, , 1 cutie ciuperci, , 1 cutie bacon cuburi, , 1 ardei rosu, , 1 ardei verde, , 1 ou, , vegeta dupa gust, , ulei, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de mai sus mentionate si se lasa sa se caleasca pana cand zarzavaturile devin pe jumatate moi apoi se sdauga peste zarzavaturi in tigaie ciupercile , bacunul si se adauga vegeta dupa gust si piper.Cand sunt calite zarzavaturile se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Apoi zarzavaturile reci se amesteca cu oul. Aluatul foietaj se taie in 4 parti (1 foietaj)si se umple cu zarzavatul apoi se face ca un rulou. Rulourile se introduc in cuptorul preincins la 200'C si se lasa 20-25 minute.Din 2 aluaturi foietaj ies 8 rulouri pentru 4 persoane. Se servesc reci ca aperitiv.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu zarzavaturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pateu de Conopida

Pateu de Conopida

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste,

5 voturi    6 comentarii
35 min
Aperitive
Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 16 februarie 2014

    BUNE RULOURILE SI GUSTOASE

  • Fara foto

    Gela Dumi , 12 februarie 2014

    Ce simplu se fac! Abia astept sa le fac si eu, ca tare bine arata!

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 rulouri de aluat foietaj
  • 6 buc.praz
  • 5 morcovi
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie bacon cuburi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ou
  • vegeta dupa gust
  • ulei
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de lidia
Tort rece cu iaurt de fructe,frisca si zmeura

Tort rece cu iaurt de fructe,frisca si zmeura

Pentru prepararea tortului de iaurt, in primul rand puneti biscuitii intr-un robot de bucatarie si

3 voturi    0 comentarii
40 min
Torturi
Tort cu mousse de fructe de padure si pasta de zahar

Tort cu mousse de fructe de padure si pasta de zahar

Blat: Batem spuma galbenusurile cu 3 linguri de zahar pana cand se albesc dupa care adaugam colorantul

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tarta cu crema de lamaie si portocale

Tarta cu crema de lamaie si portocale

Se pune pasta foietaj intr-o tava rotunda de 26 mm impreuna cu hartia sa de copt ca sa nu se prinda

1 vot    0 comentarii
35 min
Torturi
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

BUNE RULOURILE SI GUSTOASE

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de vinete